eur:
392.99
usd:
366.49
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Fürdőzők a balatonfenyvesi szabadstrandon 2017. június 5-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Rövidesen fontos dolgok derülnek ki a balatoni strandokról

Jövő héten startol a Balatoni Szövetség (BSZ) Kék Hullám Zászló strandminősítése.

Idén 35 strand nevezett a megmérettetésre. A hattagú bíráló bizottság körbejárva a Balatont, a helyszínen ellenőrzi a strandok szolgáltatásainak színvonalát – tájékoztatta Fabacsovicsné Kovács Krisztina, a BSZ titkára a Hirbalaton.hu-t.

Idén kiemelt szempontként a járványügyi védekezést is vizsgálják a megyei Népegészségügyi hatóságok segítségével. A zászlók kiosztására 2020. július 15-én, Zamárdiban kerül majd sor.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×