eur:
393.81
usd:
368.19
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Az Európai Parlament honlapján közreadott képen Deutsch Tamás néppárti képviselő felszólal a jogállamiság magyarországi helyzetéről tartott vitán a parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2019. január 30-án.
Nyitókép: MTI/Európai Parlament/Jan Van de Vel

Deutsch Tamás az EP-vitáról: még most sem nyugszik a Soros-hálózat

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerint csak ürügyként használja Magyarország megtámadására a koronavírus-törvényt az európai baloldal.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-delegációvezetője szerint szégyenteljes, hogy "még a koronavírus-járvány idején sem nyugszik a baloldal és a Soros-hálózat" - reagált a politikus ezzel arra, hogy Magyarország csütörtök reggel vitatéma lesz az Európai Parlament plenáris ülésén, a vitán azonban úgy tűnik, nem szólalhat fel a magyar kormány által kijelölt személy, Varga Judit EU-ügyekért is felelős igazságügyi miniszter.

"Miközben Európában már 160 ezren haltak meg a járványban és milliók veszítették el a munkájukat, ezek az erők még ebben a helyzetben sem az európai polgárok sorsával, hanem Magyarország megtámadásával vannak elfoglalva" - ecsetelte Facebook-videójában Deutsch Tamás, aki szerint hiába használják fel a koronavírus-törvényt a támadásra, arról az Európai Bizottság már hivatalosan is megállapította, semmilyen szempontból nem sérti az uniós jogot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×