eur:
392.96
usd:
365.88
bux:
66584.68
2024. április 26. péntek Ervin
A látogatási tilalomról szóló tájékoztató a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Gyermekgyógyászati Osztálya egyik bejáratán 2018. február 6-án. A felső légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház három intézményében.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Négy miskolci kórház mellett Szikszón és Mezőkövesden is tilos a látogatás

Egyre több az influenzás megbetegedés, a megelőzés miatt vezették be az intézkedést.

A szaporodó influenzaszerű megbetegedések miatt látogatási tilalmat rendeltek el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórházban és tagintézményeiben február 5-től - közölte a miskolci intézmény. A látogatási tilalom február 5-étől, szerdától lép életbe.

Balázs Mária a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház sajtószóvivője elmondta, hogy az országos influenzajárvány-helyzet és az influenzaszerű megbetegedések megyei halmozódása miatt - megelőző intézkedésként - lép életbe látogatási tilalom a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban, valamint valamennyi tagintézményében.

A miskolci megyei kórház tagintézménye - a bazmkorhaz.hu oldal szerint - a központi kórház mellett Miskolcon a Semmelweis, a Szent Ferenc és a Diósgyőri Kórház, valamint a szikszói kórház és a mezőkövesdi rehabilitációs központ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×