eur:
394.74
usd:
370.24
bux:
65176.05
2024. április 19. péntek Emma
Flirt motorvonat halad Ürömnél a Budapest-Esztergom vasútvonalon 2018. április 3-án. Ezen a napon a vasútvonal villamosításának befejezése alkalmából sajtótájékoztatót tartottak az esztergomi vasútállomáson, amelyet a vonal korszerűsítésével egyidejűleg átépítettek. A vonal villamosításával a korábban 1 óra 28 perces menetidő 1 óra 9 percre csökkent, majd a májustól induló, sűrűbb menetrenddel egy óra két perc lesz az utazás ideje. A teljes vonalon új D55 típusú biztosítóberendezéseket helyeztek üzembe.
Nyitókép: Máthé Zoltán

A MÁV is készül a stadionavatóra

Több járattal és kocsival közlekednek a vonatok a Puskás Aréna megnyitója előtti és utáni órákban - közölte a MÁV.

A közlemény szerint a győri, az esztergomi, a székesfehérvári, a pusztaszabolcsi, a szobi, a veresegyházi, a hatvani, a lajosmizsei és a kunszentmiklósi vonalakon számíthatnak az utasok hosszabb vonatokra pénteken. Főként a késő este, éjszaka Budapestről kifutó járatokat kell erősíteni, mert a több tízezer szurkoló jelentős része várhatóan egy időben indul haza.

A pénteki megnyitó alatt - déltől késő estig - a hatvani InterCity-k pótlóbuszai a Keleti pályaudvar mellől, a 178-as busz Thököly úti tároló helyéről indulnak - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×