INFORÁDIÓ 
2020. július 15. szerda
Henrik, Roland

orbán viktor

charles michel

európai tanács

eu

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) fogadja Charles Michelt, az Európai Tanács megválasztott elnökét (j) a Karmelita kolostorban 2019. november 11-én.

Uniós kulcskérdésekről tárgyalt Orbán Viktor az Európai Tanács elnökével Budapesten

Infostart / MTI

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután a Karmelita kolostorban fogadta Charles Michelt, az Európai Tanács (EiT) megválasztott elnökét.

A megbeszélésen a december 1-jén hivatalba lépő új tanácsi elnökkel áttekintették Magyarország és az Európai Unió kapcsolatrendszerének összes fontos témáját a migrációtól kezdve a gazdaságpolitikán keresztül egészen a külpolitikáig.

Orbán Viktor és Charles Michel kölcsönösen kifejezték együttműködési szándékukat annak érdekében, hogy a következő években sikerüljön megtalálni a jó válaszokat az Európa előtt álló kihívásokra - közölte Havasi Bertalan, a magyar kormányfő sajtófőnöke.

Budapest, 2019. november 11.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Charles Michelt, az Európai Tanács megválasztott elnökét (j2) a Karmelita kolostorban 2019. november 11-én. Jobbról Varga Judit igazságügyi miniszter (j3).
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Budapest, 2019. november 11. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Charles Michelt, az Európai Tanács megválasztott elnökét (j2) a Karmelita kolostorban 2019. november 11-én. Jobbról Varga Judit igazságügyi miniszter (j3). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018