eur:
392.4
usd:
365.85
bux:
66870.44
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Donka Ferenc/Délmagyar.hu

Megindult a forgalom a hajnali horrorbaleset után az M5-ös egyik oldalán

Budapest felé megindult a forgalom az M5-ös autópályán Balástya közelében, ahol hétfőre virradóra heten meghaltak abban a balesetben, amelyben egy szerb kamion összeütközött két külföldi személyautóval.

Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset hajnali fél három körül történt a sztráda 146-os kilométerénél. Egy Budapest felé tartó kamion átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban összeütközött két személyautóval.

A két autó kigyulladt, a benne utazó hét ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje nem sérült meg. A teherautó és a személyautók is teljesen kiégtek. A rendőrök az autópályát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Helyszínelés az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án. A balesetben egy Budapest felé tartó kamion ütközött két személyautóval. A kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban érkező két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazók a helyszínen meghaltak.
MTI/Donka Ferenc
Helyszínelés az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án. A balesetben egy Budapest felé tartó kamion ütközött két személyautóval. A kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban érkező két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazók a helyszínen meghaltak. MTI/Donka Ferenc

A Röszke felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, és a balástyai felhajtónál térhetnek vissza rá.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×