eur:
392.86
usd:
368.21
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Donka Ferenc/Délmagyar.hu

Mindkét irányban zárva az M5-ös, heten meghaltak a tömegtragédiában - képek

Por és hamu maradt a három járműből, a kamionos ép bőrrel megúszta, a két kocsiban, amibe becsapódott, 7 ember halt meg.

Mindkét irányban zárva van M5-ös autópálya Balástya közelében, ahol hétfő hajnalban heten meghaltak egy szerb kamion és két autó balesetében - közölte a csongrádi rendőrség. A baleset fél három körül történt a sztráda 146-os kilométerszelvényében, az elsődleges adatok szerint egy Budapest felé tartó kamion eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és a szembejövő sávokban két személyautóval ütközött. A két autó kigyulladt, a benne utazó hét ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje nem sérült meg.

Az útzár késő délelőttig is eltarthat.

Az utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, majd a balástyai felhajtónál térhetnek vissza és haladhatnak tovább Röszke felé. A főváros felé közlekedők az autópályát Balástyánál tudják elhagyni, majd a kisteleki felhajtónál térhetnek vissza és utazhatnak tovább Budapest irányába.

A Délmagyar.hu galériát is közölt a tragédiáról, illetve arról, ami utána maradt az M5-ösön hétfő reggelre.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×