eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: honvedelem.hu

Ismét katonai konvojok közlekednek az utakon

Nemzetközi gyakorlatnak ad otthont 2019. október 14-18. között a Magyar Honvédség Központi Gyakorlótere. Emiatt katonai járművek fokozott mozgására kell számítani az ország több régiójában.

A technikai eszközökből álló katonai konvojok közlekedésére kell az alábbi időpontokban és útvonalakon kell számítani.

Október 13-án és október 18-án:

  • Sátoraljaújhely - 37. sz. út - M3 - M0 - M7 - 8. sz. főút - Veszprém-Újmajor, és
  • Rajka határátkelőhely - 150. sz. út - M1 - 82. sz. út - 830. sz. út - Veszprém-Újmajor.

A gyakorlat ideje alatt:

  • Balatonakarattya és Veszprém-Újmajor között a 72. sz. út - 8. sz. főútvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a fenti útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. Hozzátették: a Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×