eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Újra feltűnnek az ország útjain a katonai konvojok és harcjárművek

Véget ért az a katonai nemzetközi gyakorlat, amely a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén zajlott szeptemberben.

A visszacsoportosítások miatt 2019. október 3-5 között jelentős számú technikai eszközökből álló katonai konvojok közlekedésére kell számítani a következő útvonalakon:

Veszprém és Hódmezővásárhely között: Újmajor bázis - 8. számú főút - M7 autópálya - 62. számú főút -- M6 autópálya - M8 autóút - 51. számú főút - 52. számú főút - M5 autópálya - M43 autóút - 47. számú főút - Hódmezővásárhely útvonalon.

Veszprém és Hajdúhadház között: Újmajor - Veszprém északi körút - 8. sz. főút - M7 autópálya - M0 körgyűrű - M31 autópálya - M3 autópálya - M35 autópálya - M35 elkerülő út - 4. számú főút -- Hajdúhadház útvonalon.

Veszprém és Debrecen között: Újmajor - Veszprém északi körút - 8. sz. főút - M7 autópálya - M0 körgyűrű - M31 autópálya - M3 autópálya - M35 autópálya - M35 elkerülő út - Debrecen útvonalon.

A közúti katonai mozgások mellett 2019. október 3-án és 4-én harcjárművek és egyéb katonai gépjárművek vasúti átcsoportosítására is sor kerül a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóteréről Hajdúhadházra.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását. A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×