eur:
396.25
usd:
370.61
bux:
71081.39
2024. június 26. szerda János, Pál
Nyitókép: Police.hu

Rászálltak a rendőrök a trélerekre - lesújtó a mérleg

74 igazoltatásból 66 esetben szabálytalanságokat észleltek Pest megyében.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az elmúlt közel egy hónapban, az M3-as autópálya és az M0-ás autóút megyei szakaszán több esetben hajtottak végre tengelysúly-ellenőrzést. A rendőrök 74 járműszerelvényt ellenőriztek, és 66 esetben tapasztaltak szabálytalanságot.

Találkoztak olyan járműszerelvénnyel, melyen a rakomány 2,9 tonnával haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget. Szeptember 11-én 15 jármű esetében összesen közel 16 tonna túlsúlyt állapítottak meg.

A magyar, román, szlovák, bolgár, török, szerb, német, spanyol és moldáv állampolgárságú járművezetőkkel szemben a Pest megyei rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki túlsúlyos járművel való közlekedés és más szabálysértések miatt.

Címlapról ajánljuk

Elemzők az Arénában: a Tisza Párt megjelenésével izgalmas másfél év jön a politikában

Az európai parlamenti választás belpolitikai tanulságairól, a Magyar Péter-jelenség okairól és következményeiről és a főpolgármester-választás politikai utórezgéseiről is beszélt Böcskei Balázs, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.26. szerda, 18:00
Szalai Máté
Közel-Kelet-szakértő, az olaszországi Ca’Foscari Egyetem kutatója
Történelmi bukás készül Európa egyik legerősebb országában: jöhet a teljes hátraarc?

Történelmi bukás készül Európa egyik legerősebb országában: jöhet a teljes hátraarc?

A május végén váratlanul kiírt brit választások lehetséges időpontját nagyobb találgatás övezte, mint a végeredményét: az előrejelzések alapján kezdettől fogva lefutott meccs volt a Munkáspárt számára, a legtöbben ezért unalmas kampányidőszakra számítottak. A Brexit élharcosa, Nigel Farage újbóli színrelépése azonban felforgatta az eseményeket, a botrányok sorával sújtott, történelmi vereség elé néző konzervatív kormányfő, Rishi Sunak pedig már lehet, megbánta, hogy nem várt őszig a voksolás kiírásával. Az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke nagy eséllyel az olykor Tony Blairrel párhuzamba állított Keir Starmer lesz, no de mire számíthatunk az ismét kormányra kerülő Munkáspárttól?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×