eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rendőrök helyszínelnek 2019. augusztus 26-án Nyíregyháza orosi városrészében, a Diák utcában, ahol lelőttek két embert, az információk szerint egy apát és fiát. A feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták.
Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Fordulat: mégsem a féltékenység állhat a nyíregyházi vérengzés hátterében

Többször is megfordulhatott a nyíregyházi gyilkosság feltételezett elkövetője az áldozat panziójában. Közben az is kiderült, a rendőrség vizsgálhatja a gyanúsított feleségének a szerepét is.

Mint arról az Infostart is beszámolt, H. Miklós augusztus 26-án 15 óra 30 perc körül két emberrel végzett Nyíregyházán. A feltételezett elkövető engedéllyel tartott vadászpuskájával először egy helyi panzió tulajdonosának fiát, majd az annak segítségére siető apját is agyonlőtte.

A Blikk az elhunyt apa testévérétől most úgy értesült, hogy a rendőrség a panzió kamerafelvételeinek másolatát vizsgálja. A lap információi szerint a felvételek tanúsága szerint ugyanis

H. Miklós korábban is megfordult már a panzióban.

Az egyik neve elhallgatását kérő utcabéli szerint kisebb dulakodás, hangos szóváltás is volt már az elhunyt és az elkövető között korábban.

A családot ismerő egyik barát szerint

nem féltékenység, hanem zsarolás állhatott a tragédia hátterében.

A Bors azt írja, H. Miklós felesége, Mariann nemcsak félrelépett, de szexvideókat is készített N. Jánossal, az ismerősök szerint a nő és férje ezekért a felvételekért várt volna anyagi ellenjuttatást. Ezért többször is a panziós nyakára jártak az elmúlt hónapban.

Hírek szerint a rendőrség vizsgálja a nő szerepét is az ügyben, akit egyelőre csak tanúként hallgatnak meg.

H. Miklós előzetes letartóztatásban van, akár életfogytiglani börtönt is kaphat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×