INFORÁDIÓ 
2020. május 27. szerda
Hella

orbán viktor

évértékelő

frakcióülés

országgyűlés tavaszi ülésszaka

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2018. február 18-án.

Korábban tartja évértékelőjét Orbán Viktor, és nem csak ez változik

Infostart

Február 10-én nyilvánosan értékel a miniszterelnök, a következő szerdán pedig zárt ajtók mögött, a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén  - írja a Magyar Idők.

Az elmúlt évhez képest korábban, február 10-én, vasárnap tartja 21. évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök, jó eséllyel a Várkert Bazárban – tudta meg a Magyar Idők. Az évértékelőt követő héten rendezik a Fidesz-KDNP szokásos kihelyezett frakcióülését, az Országgyűlés tavaszi ülésszakát megelőzően.

Tavaly a képviselőcsoportok tanácskozása megelőzte Orbán Viktor évértékelőjét, a változást a lap szerint az indokolja, hogy olyan fontos bejelentések várhatók a február 10-i kormányfői beszédben, amelyek feladatot rónak majd a frakciókra a törvényhozásban.

A miniszterelnök csütörtöki nemzetközi sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy az évértékelőn fogja egyebek mellett ismertetni azokat a családtámogatási intézkedéseket, amelyekről a tavaly év végi nemzeti konzultáció nyomán döntenek.

A kormánypártok kihelyezett, összevont frakcióülését a Magyar Idők szerint február 13–14-én tartják meg, az Országgyűlés tavaszi ülésszaka pedig a következő hétfőn, február 18-án kezdődik. A kihelyezett frakcióülés február 13-én este Orbán Viktor miniszterelnök zárt ajtók mögötti értékelőjével indul.

Nyitókép: Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018