eur:
392.82
usd:
366.17
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Rendőr mentett életet a Tiszán

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai egy, a Tiszában rosszul lett férfi életmentésében segítettek.

Szabó Attila címzetes rendőr zászlós és Kovács Lajos rendőr főtörzsőrmester - a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsének körzeti megbízottjai -, Csóka Noémi Tourist Police mentőtiszt hallgatóval vízi járőrszolgálatot láttak el a Tisza folyó Tiszaderzsi szakaszán. A 112-es segélyhívó telefonszámra érkezett bejelentés alapján a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese 11 óra 38 perckor egy rosszul lévő, vízbe esett férfi segítségére küldte őket – írja a Police.hu.

A vízirendőrök hét perc alatt a helyszínre értek, addigra a társa már a partra húzta a magatehetetlen, összefüggéstelenül beszélő gyöngyöspatai lakost. A rendőrök a szolgálati kisgéphajóba emelték a 60 éves férfit és a Tiszaderzsi kikötőbe siettek vele, ahol átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik megkezdték az ellátását, majd kórházba vitték a bajbajutottat.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×