eur:
393.95
usd:
370.02
bux:
65502.26
2024. április 19. péntek Emma

Nem jár a metró a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között

Füstölt az egyik kocsi, a Pöttyös utcai megállójához riasztották a tűzoltókat.

Nem járnak a 3-as metró szerelvényei a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között hétfő délután, mert az egyik kocsiban füstöt észleltek az utasok.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a 3-as metró Pöttyös utcai megállójához riasztották a tűzoltókat, mert a Lehel tér felé közlekedő szerelvény egyik kocsijában az utasok füstöt éreztek.

A metró tűzjelzője beindult, az állomást az utasok elhagyták.

A tűzoltók füstöt már nem tapasztaltak, de áramtalanították a szerelvényt. A Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusz szállítja az utasokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

A Kongresszus házszabályi bizottsága átengedte azt a négy részre bontott segélycsomagot, amely biztosítaná Ukrajna, Izrael és a csendes-óceáni régió amerikai szövetségeseinek támogatását. Mivel a tervezetet ellenzi a republikánusok trumpista szárnya, elsősorban az Ukrajnának juttatandó 61 milliárd dollár miatt, Mike Johnson házelnöknek a bizottság demokrata tagjaira volt szüksége, hogy a három radikális republikánus ne akadályozza meg annak túlélését. Hasonlóra évtizedek óta nem lehetett példa, ami jelzi, mekkora a széthúzás a republikánus képviselők között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×