eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin

Mennyezethez rögzíthető függőszéket hív vissza az Aldi

Bármelyik Aldi üzletbe, blokk nélkül is visszavihetik a vevők a függőszéket, a vételárat visszakapják.

Az Aldi Magyarország elővigyázatosságból visszahívta a Gardenline lábtámasszal ellátott függőszékét. A terméket, amely április 26-ától július 3-áig volt forgalomban, a vásárlók bármelyik Aldi üzletbe visszavihetik, a vételárát blokk hiányában is visszatérítik - tájékoztat honlapján az áruházlánc.

A visszahívást azzal indokolták, hogy egyes esetekben a

termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horognál anyagfáradás fordulhat elő. Ennek következtében a biztonsági horog meghasadhat, és a függőszék leeshet.

Az Aldi Magyarország arra kéri a vásárlókat, hogy a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horgot a továbbiakban ne használják. A termékvisszahívás nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×