INFORÁDIÓ 
2020. február 26. szerda
Géza

rendőrség

brfk

karácsonyi vásár

Terrortámadástól óvnak Budapesten

Terrortámadástól óvnak Budapesten

InfoRádió

A szélsőséges cselekmények, a zseblopások megelőzése, valamint a szubjektív biztonságérzet növelése érdekében állandó a rendőri jelenlét a budapesti karácsonyi vásárokon - írja a police.hu.

Az év végi ünnepek közeledtével a főváros több pontján is karácsonyi vásárok nyílnak, amelyek jelentős számú vásárlót, turistát, illetve látogatót vonzanak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei, illetve civil ruhás nyomozói nyílt és leplezett jelenléttel egyaránt jelen vannak a fővárosi vásárokon, illetve azok közvetlen közelében. A rendőri jelenlét célja az általános bűnmegelőzésen túl a zseblopások megakadályozása, megelőzése, valamint a vásárok biztonságának növelése, a közrend és közbiztonság fenntartása, a látogatók szubjektív biztonságérzetének erősítése.

Terrortámadástól óvnak Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a szélsőséges cselekmények megelőzése, valamint a vásárra látogatók biztonsága érdekében idén fizikai akadályokat, beton terelőelemeket helyezett ki, amelyek a korábbi években tapasztaltakhoz képest is tovább növelik a biztonságot. A terelőelemek célja, hogy a rendőrség az élőerős jelenlét mellett, fizikai akadályokkal is erősítse a látogatók biztonságát, megakadályozza a tömegbe történő behajtásokat. 

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018