eur:
392.82
usd:
366.04
bux:
66839.1
2024. április 26. péntek Ervin
Percek alatt gyilkolt a Hős utcai drogkeverék

Percek alatt gyilkolt a Hős utcai drogkeverék

A 35 éves férfi kábítószer és új pszichoaktív anyag keverékét fecskendezte be barátja nyakába, aki a szertől azonnal rosszul lett és rövid időn belül meghalt.

A vádirat szerint a két férfi 2014. óta ismerte egymást, és az ezt követő időben rendszeresen fogyasztottak együtt különböző kábítószereket és új pszichoaktív anyagokat, illetve ezek keverékét, amelyet legtöbbször a vádlott szerzett be és adott be magának is és a sértettnek is úgy, hogy azt injekcióval a férfi nyakába szúrta.

Percek alatt gyilkolt a Hős utcai drogkeverék

A két férfi 2016. szeptember 18-án egy VIII. kerületi lakásban napközben különböző kábítószereket és új pszichoaktív anyagokat használt, majd együtt elmentek a VIII. kerületi Hős utcába, ahol további szereket vásároltak.

Ezután visszamentek a fenti lakásba, ahol a vádlott egy újabb adag kábítószert készített elő, amibe a Hős utcában vásárolt kétféle új pszichoaktív anyagot is belekeverte, majd a szert befecskendezte a sértett nyakába, illetve magának is adott be belőle.

Percek alatt gyilkolt a Hős utcai drogkeverék

A sértett a szertől azonnal rosszul lett, majd eszméletét vesztette. A vádlott ezt látván elmenekült a lakásból, azonban rövid időn belül ő maga is rosszul lett a fogyasztott szerektől, ezért a rendőrök még a közelben megtalálták és elfogták.

A mentőket a sértett élettársa értesítette, a férfi azonban még a kiérkezésük előtt a helyszínen meghalt.

Percek alatt gyilkolt a Hős utcai drogkeverék

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra, és vele szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×