eur:
393.76
usd:
368.81
bux:
65979.83
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Elegük lett a borsodi rendőröknek, ezt üzenik

Az ittas járművezetők kockázatot jelentenek a közúti közlekedés számára! Akár kerékpárral vesznek részt a forgalomban, akár gépkocsival. Az elmúlt napok tapasztalatai miatt újabb figyelmeztetést küldtek a borsodi rendőrök.

Pácinban, október 24-én 11 óra körül egy kerékpáros imbolygó mozgásából adódóan nekihajtott egy őt szabályosan kikerülő kamion hátsó kerekének. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára - írja a police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és tíz rendőrkapitányságának munkatársai folyamatos és kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedés biztonságára, így az ittas sofőrök kiszűrésére is.

A megye útjain 2017. október 23-a és 29-e között 91 közúti közlekedési baleset történt, ebből 3 balesetben volt ittas sofőr az okozó.

kerékpár

A járőrök az adott időszakban azonban 13 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított eljárások folyamatban vannak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×