eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nem ússzuk meg az esőt

Nem ússzuk meg az esőt

Délelőttől eső, zápor várható, de késő délután eláll, viszont a szél megerősödik és napokig fújni fog. Pénteken 15 fok körül lesz a legmagasabb hőmérséklet. A hétvégén is többször, több helyen fog esni az eső.

Észak felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és késő délelőttől eső, zápor is várható. A délután második felében csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék. Az északnyugati szél megélénkül, délután gyakran meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 fok körül alakul. Késő estére 9 fokra hűl le a levegő.

A következő napok kifejezetten szeles időt hoznak. A legszelesebb a hét utolsó napja lesz.

A vasárnap érkező hidegfront miatt nagy területen lehet viharos, 90 km/h körüli széllökésekre számítani. Az időjárás átmeneti csendesedése is csak a jövő hét közepére várható. Csapadékban is lesz részünk a hétvégén: vasárnap sokfelé lehet eső, zápor, de a többi napon is várható kisebb eső, vagy néhol futó zápor. A legtöbb napsütésre a vasárnapi erős front elvonulását követően, a jövő hét első napjaiban van esély. Fokozatosan gyengül a nappali felmelegedés, hazánk nagy részén hidegek, néhol fagyosak lesznek az éjszakák - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×