eur:
393.36
usd:
368.19
bux:
65982.54
2024. április 24. szerda György
Majdnem 300-zal száguldott egy autós - ennyivel ússza meg

Majdnem 300-zal száguldott egy autós - ennyivel ússza meg

Pécs irányába hajtott az az autó augusztus 19-én az M6-os autópályán a 119-es kilométerszelvénynél, melyet a traffipax 285 klométer/órás sebességgel fotózott le - közölte a rendőrség.

A Tolna Megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint a jármű vezetője 300 ezer forint pénzbüntetést kap a gyorshajtásért. 

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a közlekedők figyelmét, hogy saját maguk és utasaik, közlekedő partnereik biztonsága érdekében tartsák be a szabályokat! A közlekedési balesetek egyik vezető oka még mindig a gyorshajtás. Az előírások megszegése, a sebességhatárok ilyen fokú túllépése jelentősen növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, amely ezen a szinten halálos kimenetelűvé válik - teszik hozzá.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×