eur:
395.82
usd:
368.83
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Figyelmeztet a rendőrség, itt lehet gond az utakon

Figyelmeztet a rendőrség, itt lehet gond az utakon

A rendőrség közzétette, hogy péntektől hétfőig milyen, a közúti közlekedést befolyásoló körülményekkel találkozhatnak az utakon közlekedők.

A háromnapos ünnepi hétvégére készül a rendőrség is, nagy forgalomra számít az autópályákon és a határátkelőkön is, ezért előrejelzést adott ki. 

Forgalmi korlátozás lesz az M0-s autóúton az M1-es csomópontnál, ahol átépítés zajlik, egy másik szakaszon pedig a belső sávot zárták le. Az M1-esen szűkített sávok és jelentős sebességkorlátozás lesz az M0-s csomópontnál. Szintén az M1-esen a 156-160. kilométernél szombatig ellenőrző állomás építése miatt sávelhúzás és sebességkorlátozás lesz mindkét irányban

A többi gyorsforgalmi úton hétvégi munkálatokat nem terveznek. 

A kamionstop szombaton 22 órától hétfőn 22 óráig tart.

A horvát és a görög tengerparton a nyári üdülési előszezon megkezdése Magyarország schengeni külső határain, főként a szerb és a horvát, kisebb mértékben a román viszonylatban a kilépő irányban, elsősorban a buszok forgalmában idézhet elő várakozást a közúti határátkelőhelyeken.

Pénteken és szombaton a kilépő, hétfőn a belépő forgalom emelkedhet meg, egyes határátkelőkön akár 60 perces is elérhet majd a várakozási idő. Részletes információk a police.hu oldalon

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×