eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Fél órán belül három baleset az M7-esen

Fél órán belül három baleset történt kedden kora este az M7-es autópályán, Fonyód térségében; a helyszínelés idejére egy-egy sáv mindhárom esetben szabad volt a forgalom előtt - közölte a rendőrség.

A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének tájékoztatása szerint két baleset a pálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, egy pedig a főváros irányában történt.

Bíró Gábor közlése szerint a Nagykanizsa felé vezető oldalon előbb két, a külső sávban egymást követő személygépkocsi ütközött. Az egyik a külső, a másik a belső szalagkorlátnak csapódott; két ember könnyebben megsérült.

Nem sokkal később egy, a külső sávban haladó, az úton átmenő őzek miatt lassító személygépkocsinak ütközött egy teherautó - számolt be az előző esettől nem messze történt, személyi sérüléssel nem járó második balesetről a sajtóreferens.

A Budapest felé vezető oldalon ugyancsak két, egymás mögött a külső sávban haladó autó ütközött, feltehetően azért, mert mindkét jármű vezetője a túloldalon történt balesetet figyelte - mondta Bíró Gábor. Az utóbbi esetben egy személygépkocsi fenyőfákat szállító kisteherautóba rohant, amely métereken át húzta maga mögött a járművet. Ebben a balesetben a kisteherautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett - tette hozzá a sajtóreferens.

Címlapról ajánljuk

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×