eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hol használják majd a szocialisták a pártlogót?

Elképzelhető, hogy a szocialisták néhány polgármesterjelöltje nem használja majd kampányában az MSZP logóját. Ez azonban nem azt jelenti, hogy szégyellnék pártjukat - mondta az InfoRádiónak Szanyi Tibor, a szocialisták országos kampányfőnöke.

Félreértésnek tartja Szanyi Tibor a feltételezést, hogy szégyellnék pártjukat azok a képviselő- illetve polgármester-jelöltek, akik nem tüntetik fel kampányukban az MSZP logóját.

Azt Szanyi egyébként sem tartja lényegesnek, ha ezerötszáz jelöltjük közül néhányan nem használják a jelképet. Az MSZP tisztességes párt, és azzal foglalkozni, hogy ki mekkora és milyen logót használ, totális zsákutca - tette hozzá.

Szerinte minden normális szervezet, tömörülés segíti a jelöltjeit különböző arculati elemekkel, amelyeket plakátokon, szórólapokon tudnak használni. Buta lenne az a politikus, különösen, ha MSZP-s, aki nem alkalmazza ezeket - jegyezte meg Szanyi Tibor.

Ennek némiképp ellentmond, hogy a szocialista párt XIII. kerületi országgyűlési képviselője a választási kampány második fordulójában csupán a nevét, egy karikába zárt "igen"-t, és a szavazás dátumát tette fel a plakátjaira.

Szanyi Tibor erre úgy reagált, hogy az a forduló már a személyek harcáról szólt, és különben is, az akció csupán néhány óriásplakátra korlátozódott, amelyekkel a részvételre kívánta ösztönözni a választóit.

Az MSZP országos kampányfőnöke felhívta a figyelmet arra, hogy lesznek olyan résztvevők az őszi, önkormányzati választáson, akik nem az MSZP színeiben, csupán a párt támogatásával indulnak. Náluk nem a szocialistákhoz kötődésnek, hanem a személyes ismertségnek lehet főbb szerepe - vélekedett a kampányfőnök.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×