eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Ülésezik az SZDSZ országos tanácsa

Várhatóan a küldöttgyűlés összehívásáról is döntenek az SZDSZ országos tanácsának délelőtt megkezdődött ülésén. Fodor Gábor pártelnök tegnap elmondta: az ügyvivő testületben vita alakult ki arról, hogy a küldöttgyűlést július elejére vagy szeptember elejére hívják össze.

A tanácskozáson az elnök és az ügyvivők személyéről kellene dönteni. Fodor Gábor vasárnap este, az európai parlamenti választás eredményének ismeretében jelentette be, hogy felajánlja lemondását.

Szerdán az ügyvivő testület négy tagja, Béki Gabriella, Gulyás József, Csőzik László és Léderer András közölte, hogy távoznak tisztségükből.

Az SZDSZ budapesti választmánya tegnap azt kérte, hogy a parlamenti képviselőcsoportnak legyen új frakcióvezetője is. A testület mind az elnöki, mind a frakcióvezetői posztra Kuncze Gábort, a párt korábban leköszönt elnökét és frakcióvezetőjét javasolta.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×