eur:
404.17
usd:
373.78
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

130 milliárdos kábítószerfogás

Írország partjainál 500 millió euró (mintegy 130 milliárd forint) értékű kábítószert foglaltak le a hatóságok egy jachton.

A hadsereg és a rendőrség tájékoztatása szerint a 27 méter hosszú hajón másfél tonna kokaint akartak az országba csempészni, az ügyben két brit és egy ír férfit őrizetbe vettek.

Az ír hatóságoknak ez az eddigi legnagyobb kábítószerfogása, az előző rekordot egy 440 millió eurós, tavalyi zsákmány tartotta. Akkor úgy bukkantak a bűnözők nyomára, hogy a csempészek hajója a viharban felborult, és a bálák, amelyekbe a kábítószert rejtették, a vízbe estek.

Címlapról ajánljuk
Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Párizsban, a France Football díjátadó gáláján átadják az előző labdarúgóidény legkiválóbb szereplőinek a díjakat, különböző kategóriákban. A meghívottak már mind ott vannak a színházteremben, a képek egyikén sem bukkant fel Real Madrid-futballista, azaz a jelek arra mutatnak, a BL-címvédő beváltotta fenyegetését és bojkottálja a programot.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×