eur:
404.17
usd:
373.78
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Kövér László: "Tönkre kell őket verni"

A júniusi európai parlamenti választásnak nemcsak az a tétje, hogy a Magyarországnak jutó huszonkét mandátumból hányat tud a Fidesz és hányat az MSZP megszerezni - jelentette ki Kövér László Szentlőrincen, egy lakossági fórumon.

A Fidesz országos választmányának elnöke az MSZP-re utalva azt mondta: ha nem lesz előrehozott országgyűlési választás, akkor a júniusi EP-választáson "tönkre kell őket verni, nehogy azt a reményt táplálhassák, hogy rá kevesebb mint egy esztendőre meg tudják szerezni bármilyen eszközzel is az emberek többségének bizalmát."

Az egri kórház privatizációjával kapcsolatban úgy fogalmazott: "Ha majd mi leszünk kormányon, megnézzük, hogy a HospInvesttel mi újság. Mi küldjük oda az ÁNTSZ-t, hogy megnézze, minden rendben van-e. Ha nem lesz rendben, ki lesznek onnan penderítve".

Kövér László abszurdnak nevezte az Alkotmánybíróság döntését, amelynek értelmében nem tartható népszavazás az egészségbiztosítók privatizációjáról.

Az alkotmányos rend azt mondja, hogy népszavazást kell kiírni akkor, ha összegyűjtenek alkotmányos célra kétszázezer aláírást. Ez megtörtént, az aláírásokat hitelesítették, a parlament jóváhagyta - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Párizsban, a France Football díjátadó gáláján átadják az előző labdarúgóidény legkiválóbb szereplőinek a díjakat, különböző kategóriákban. A meghívottak már mind ott vannak a színházteremben, a képek egyikén sem bukkant fel Real Madrid-futballista, azaz a jelek arra mutatnak, a BL-címvédő beváltotta fenyegetését és bojkottálja a programot.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×