eur:
390.91
usd:
366.69
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Négyszázmilliós lottónyeremény, amit senki sem vett át

Négyszázmillió forint - ez volt a legmagasabb nyeremény a magyar lottózás történetében, amelyet soha, senki nem vett át, a hétvégén majdnem 3 milliárd forintot elnyerő hatoslottó-játékosnak azonban még majdnem három hónapja van arra, hogy átvegye az összeget.

A lottónyeremények döntő többségét átveszi valaki, csaknem két évvel ezelőtt azonban a Szerencsejáték Zrt. kasszájában maradt egy mintegy 400 millió forintos nyeremény - mondta az InfoRádióban Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.

De nem ez volt az egyetlen nagyobb összeg, amely senkinek sem kellett. A hatos lottón egyszer 216 millió forint maradt benn, az ötösön ez a rekord 133 millió forint.

A hétvégén rekordösszeget nyert valaki a hatos lottón. A több mint 2 milliárd 900 millió forintért a sorsolástól számított 90 napon belül lehet jelentkezni.

A nyertesnek nem kell mást tennie, mint felhívni az úgynevezett nagynyertes telefonszámot, amely minden lottózóban ki van függesztve. Az igazoló szelvényt mindenképpen el kell vinni a megbeszélt helyre és időpontra, és érdemes több számlaszámmal készülni a nyertesnek, hogy az átutalandó összeg véletlenül se keltsen nagy feltűnést.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×