eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Lesz hol strandolni a hétvégén - több fővárosi szabadtéri fürdő nyitva marad

Több strand is nyitva lesz a hétvégén a fővárosban, a kánikula ideje alatt. A Dagály Gyógyfürdő nyári medencéi egész szeptemberben nyitva lesznek, októbertől pedig a Csillaghegyi Strandfürdővel együtt, fedett, fűtött medencével működnek tovább.

Az idényfürdők augusztus utolsó napjával bezártak, ám a jó idő miatt szeptember végéig nyitva tart a Dagály strandja, a Széchenyi, a Lukács és a Gellért Gyógyfürdő kültéri medencéje, valamint ez utóbbi élményfürdője - tájékoztatta az InfoRádiót a Budapesti Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. főmérnöke.

Kiss Ferenc hozzátette: a Strandváró program keretében a Dagályra hétfőnként 50 százalékos kedvezménnyel lehet bejutni egész szeptemberben.

Hiába ígérkezik kánikula a hétvégére, a tapasztalatok azt mutatják, hogy az első őszi hónapban az idényfürdőket már jóval kevesebben látogatják, nem éri meg nyitva tartani azokat - mondta a főmérnök.

Ahogyan az elmúlt két szezonban, úgy jövőre is ütemezetten, az időjáráshoz alkalmazkodva nyitnak majd ki a strandok: április közepétől július közepéig egyre több fürdő várja majd a vendégeket - fűzte hozzá Kiss Ferenc.

Hanganyag: Molnár Szilvia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×