eur:
398.8
usd:
363.62
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Kamion ütközött HÉV-vel a XVI. kerületben

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy kamion Budapesten, a XVI. kerületben az Örs vezér tere felé tartó HÉV-vel hétfő délután - közölte a BRFK sajtóügyeletese.

A Baross Gábor utca és a Veres Péter út sarkán történt balesetben a HÉV-szerelvényen utazók közül senki sem sérült meg - hangsúlyozta Sass Oszkár. Hozzátette: a kamion sofőrje megsérült, de sérüléséről részleteket egyelőre nem tudni.

A rendőrség a baleset helyszínelése miatt lezárta a Baross Gábor utcát, de délután öt óra óta újra jár a HÉV az érintett szakaszon, a Veres Péter út pedig korábban is járható volt.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×