eur:
388.51
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Néhány jótanács: erre semmiképpen ne menjen!

Budapesten jelenleg négy helyszínen folynak nagyobb útfelújítási munkák. A burkolatcserék a napokban kezdődtek és szeptember végéig, október közepéig tartanak.

A XV. kerületben, a Kolozsvár utca, a Körvasútsor és a Szent Korona útja között Szeptember 1-jén a szegélymunkálatokkal megkezdődött a Kolozsvár utca felújítása.

Ezen a héten lemarják a burkolatot, a szegélyeket átépítik, a buszmegállókat erősített szerkezettel újjáépítik, végül aszfaltoznak, majd szeptember 20-án átadják az utat a forgalomnak.

A felújítás alatt sávszűkületre, illetve szakaszos sávlezárásra kell számítani, valamint tilos az utcában parkolni.

A XIII. kerületben, a Váci út, a Vasúti híd és Árpád híd között hétfőn kezdődött meg a Váci út felújítására a belváros felé vezető oldalon.

Hétfőn és kedden az első 300 méteren a szélső két sávot zárják le, itt lemarják a burkolatot, majd a belső két sávot veszik munkába.

A teljes három kilométeres szakaszt folyamatosan, szakaszosan újítják fel, és mindig csak két sávot zárnak le a négy sávból. A felújítás várhatóan október 30-án fejeződik be.

A XV. kerület Szentmihályi út, a Dessewffy Arisztid utca és a Nyírpalota utca között több ütemben újítják fel. A felújítás várhatóan október 15-ig tart.

A III. kerületben a Folyondár utca 1.308 méter hosszúságban, összesen 9.156 négyzetméteren újul meg a Szépvölgyi út és a Kiscelli utca között, a felújításba ezen kívül beletartozik a Kolostor utca is.

Ezeken kívül Budapesten, még 11 helyen végeznek felújításokat, amelyek forgalomkorlátozásokkal járnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×