eur:
396.24
usd:
359.75
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Döbbenetes képek: kommandósok törtek az anyját túszul ejtő férfira

Kommandósok törték rá az ajtót kedd éjjel egy budapesti férfira, aki túszul ejtette a saját édesanyját, miután a szomszédokat halálosan megfenyegette. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az InfoRádiónak elmondta, hogy a férfi ellen nem indult eljárás, mert kezelés alatt áll, ezért kórházba szállították.

Kedden este Csepelen egy 50 éves férfi az édesanyja segélykérésére becsengető szomszédokat megfenyegette, hogy megöli őket, majd bezárkózott a lakásba - közölte az InfoRádióval a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kormos Endre elmondta, hogy először a kerületi kapitányság, majd a BRFK akcióosztályának munkatársai érkeztek a helyszínre, ám a férfi semmilyen életjelet nem adott magáról.

Ezt követően a terrorelhárító szolgálat emberei hatoltak be a lakásba a bejárati ajtón és az erkélyen keresztül, és sikerült sértetlenül kihozni mindkét személyt a lakásból - fejtette ki a sajtóügyeletes.

A férfi mentális betegsége miatt orvosi kezelése alatt állt, ezért kórházba szállították - tette hozzá.

Kormos Endre megerősítette az InfoRádió azon információját, miszerint az 50 éves férfi tavaly novemberben hasonlóan cselekedett, és akkor is a terrorelhárító szolgálat emberei hozták ki a lakásból.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×