eur:
388.37
usd:
360.67
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Összeverekedett két család Baktalórántházán

Tömegverekedés tört ki két család között Baktalórántházán, a csetepatéban egy résztvevő súlyos, több pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Nem ez volt az első eset, hogy a nyírségi városban élő két család összeszólalkozott.

A vasárnap esti verekedésbe bekapcsolódó tíz embert a rendőrök választották szét. Még a helyszínen kikérdezték a rendbontókat, eközben valaki, valószínűleg egy égő rongydarabbal, megpróbált felgyújtani egy közelben lévő házat - mondta el az InfoRádióban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fülöp Gergely elmondta: a lángokat a rendőrök oltották el, senki nem sérült meg.

A két család több tagja hétfőn ismét összeakadt a városban, amikor is egyikük egy fejsze nyelével hátba vert egy másik férfit. A fejszét a helyi őrparancsnok vette el tőle, de a sértettnél is talált egy teleszkópos fémbotot.

A rendőrök most fokozott járőrszolgálatot tartanak Baktalórántházán, és felvették a kapcsolatot az Országos Cigány Önkormányzattal is, hogy közösen találjanak megoldást a helyzet rendezésére.

A két család között ugyanis nem most tört ki elsőként verekedés. Fülöp Gergely szerint nem tudnak egymás mellett élni, és a legapróbb dolgokon is képesek úgy összeveszni, hogy abból tömegverekedés lesz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×