eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Áprilistól lesz kormányszóvivő Demcsák Zsuzsa

Március 19-étől miniszterelnöki kabinetet hoz létre a kormány; a testület új alapokon, más feladatkörökkel és több új szakember bevonásával kezdi el a működését. A kormányszóvivői iroda tájékoztatása szerint a miniszterelnök kabinetfőnöke Gál J. Zoltán lesz.

Az új típusú kabinet a megszűnő kommunikációs államtitkárság és a jelenlegi miniszterelnöki titkárság bázisán jön létre, a testület megalakítása - a tájékoztatás szerint - nem jár létszámgyarapodással.

A miniszterelnöki kabinet szoros együttműködésben dolgozik majd a reformok előkészítéséért, koordinálásáért felelő Államreform Bizottsággal, valamint a Miniszterelnöki Hivatallal.

Változik a kormányszóvivő személye is; Danks Emese közös megegyezéssel hétfői hatállyal távozik a posztról; utódjának április 2-ától Demcsák Zsuzsát nevezik ki.

A 28 éves közgazdász másoddiplomás képzésen jogásznak tanul. Két gyermeke születése előtt újságíróként dolgozott, a többi között a Magyar Televízió, a TV2 és az Echo TV munkatársaként.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×