eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Dávid: a Fidesz ne a függöny mögül hallgassa Gyurcsányt

A kormányfőnek sokkal több konkrétumról kellett volna beszélnie évadnyitó parlamenti felszólalásában - jelentette ki az MDF elnöke.

Dávid Ibolya szerint Gyurcsány Ferenc beszéde nagy ívű, szép beszéd volt, de Magyarország miniszterelnökének sokkal-sokkal több konkrétummal kellett volna előállnia egy ilyen ősz és egy ilyen tél után.

Véleménye szerint baj, ha a Fidesz képviselői a függöny mögül hallgatják végig minden hétfőn a miniszterelnök napirend előtti felszólalását, és szerinte az is baj, ha a miniszterelnök hasonló napirend előtti felszólalásokat mond el minden hétfőn.

Dávid Ibolya azt mondta: a miniszterelnök "retorikai légvárakat" épít, gyönyörű terveket fogalmaz meg, de tettek nem követik.

Mint kiemelte, a miniszterelnök már sok programot hirdetett meg a parlamentben, de véleménye szerint mindig csak tervekről hallani.

Akár a 100 lépés programja, akár az Új Magyarország programja, mind-mind hatalmas, nagy elánnal előadott programok és tervek voltak - jegyezte meg az ellenzéki képviselő.

Hozzátette: amikor azonban a megvalósítás fázisába kellett volna kerülniük, akkor vagy semmi nem történt, vagy csak édeskevés valósult meg belőlük.

Dávid Ibolya közölte: az MDF-nek elvi ellenvetése nincs a reformok ellen, de, mint mondta, arra kérik a miniszterelnököt, hogy a jelen sürgető problémáira koncentráljon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×