eur:
390.75
usd:
359.84
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

A kerület, ahol "ördögszekérként görögnek" a problémák

Nincs olyan, amit választási ellenfelük programjában rossznak, vagy károsnak tartana a XVIII. kerület szocialista, illetve ellenzéki jelölt. Az alapvető célokban nincs különbség, inkább csak a megoldások részleteiben nem ért egyet Kucsák László, a Fidesz, a KDNP és az MKDSZ jelöltje, valamint Mester László jelenlegi szocialista polgármester.

Az InfoRádió önkormányzati választási vitaműsorában Kucsák László ellenzéki polgármester-jelölt rámutatott arra, hogy rengeteg probléma "görög ördögszekérként" Pestszentlőrinc-Pestszentimre előtt hosszú évek óta.

Adósságteher

"Óriási hitelállománnyal küzd a XVIII. kerületi önkormányzat, nagyon nehezen tudja megoldani az intézmények fenntartását. Vagyontárgyainak jelentős részét eladta, ami megvan, azzal nagyon ügyesen kell sáfárkodni" - hangsúlyozta a Fidesz, a KDNP és az MKDSZ közös jelöltje.

Mester László szocialista jelölt, jelenlegi polgármester szerint az alapvető célokban nincs különbség, inkább csak a megközelítésben, a megoldási módokban tér el a kormánypárti és az ellenzéki képviselők gondolkodása.

Egyetértett ezzel Kucsák László is, aki úgy vélekedett: másként kell kezelni a kerület ügyeit, más hozzáállásra, más látásmódra van szükség.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor negyedik, Pupp Réka ötödik – összefoglaló a magyarok vasárnapjáról

Andrásfi Tibor párbajtőrvívó a negyedik, Pupp Réka cselgáncsozó az ötödik helyen végzett az olimpia második napján. Mind a két csapatunk, a női kézilabda és a férfi vízilabda is egygólos győzelmet aratott. Major Veronika nyolcadikként zárta a légpisztolyos női döntőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×