eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Miért érdemes Demszkyre szavazni?

Az SZDSZ szerint Demszky Gábor a főpolgármester-választás egyértelmű esélyese. A párt ügyvivői testülete tíz pontba szedte, miért érdemes a jelenlegi főpolgármesterre szavazni október 1-jén.

A tíz pont hivatkozik a többi között az elmúlt időszakban teremtett munkahelyekre, a pozitív felfogásra, a bűnmegelőzési program sikerességére, az idősellátás javulására, valamint a négyes metró építésére.

Demszky Gábor szerint továbbra is nyitott szemléletű fővárosra van szükség, és figyelmeztette a liberális választópolgárokat: ha nem mennek el szavazni, akkor az antiliberális, populista erőket és a szélsőjobboldalt erősítik.

A főpolgármester a jelenlegi városvezetést dicsérve emlékeztetett a New York Times cikkére, amely a szép közép-európai városok közül Prágával szemben is Budapest meglátogatását ajánlotta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×