eur:
394.48
usd:
364.46
bux:
73764.15
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Tizenhárom halott egyetlen hétvégén

Péntek reggel óta tizenhárom ember halt meg közlekedési balesetben Magyarország közútjain, a balesetekben hatvanan sérültek meg.

Frontális ütközések

Egy ember meghalt, amikor két gépkocsi frontálisan összeütközött Zsámbék és Mány között - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Dobson Tibor elmondta: a másik jármű vezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Tolna megyében egy ember meghalt, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött a 63-as úton, Bikács és Vajta között. Badics Zoltán, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletvezetője közölte: a vétlen sofőr autójában utazó 19 éves fiatalember a helyszínen meghalt. A balesetet okozó személyautó vezetője súlyosan ittas volt, a paksi rendőrkapitányság megkezdte kihallgatását.

Halálos előzés

Egy ember meghalt, ketten súlyos, négyen könnyű sérüléseket szenvedtek a Sárbogárd és Dunaújváros között történt balesetben.

Egy gépkocsi vezetője bukkanó előtt kezdett előzni egy széles mezőgazdasági munkagépet a 6219-es úton szombat este. A manővert nem tudta befejezni és a bukkanó tetején frontálisan ütközött a szemközt érkező autóval - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az előző jármű bal hátsó ülésén utazó 28 éves nagykarácsonyi nő a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe, férje súlyos, kétéves kisfiuk könnyű sérüléseket szenvedett.

A másik autó vezetője súlyosan, három utasa könnyebben sérült - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr főhadnagy.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×