eur:
394.5
usd:
364.46
bux:
73773.41
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Elhunyt Pálfi István EP-képviselő

Elhunyt Pálfi István, az Európai Parlament néppárti képviselője szombaton Berettyóújfaluban - közölte a Fidesz helyi szervezete.

"A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség berettyóújfalui szervezete megrendülten tudatja, hogy szombaton délután, 39 éves korában türelemmel viselt, hosszú, súlyos betegségben elhunyt Pálfi István, az Európai Parlament néppárti képviselője" - tartalmazza a párt közleménye.

A Fidesz Pálfi Istvánt saját halottjának tekinti.Temetéséről később intézkednek.

"Az MDF mély megrendüléssel értesült Pálfi István, az Európai Parlament néppárti képviselője elhunytáról" - írta a párt közleményében.

Pálfi István, akinek kiemelkedő szerepe volt a régiópolitika képviseletében és a határon túli magyarokkal való kapcsolattartásban, kiváló munkatárs volt. Családja fájdalmában osztozik a Magyar Demokrata Fórum - fogalmazott az MDF közleménye.

Pálfi István 1966. szeptember 23-án született Berettyóújfaluban. A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Szakán, később a Pécsi Tudományegyetem FEEFI - Humán Menedzsment Szakán szerzett diplomát.

1993 óta a Fidesz berettyóújfalui csoportjának elnöke volt. 2000-től 2002-ig a Fidesz Országos Választmányának tagja, 1998-tól 2002-ig alpolgármester Berettyóújfaluban, ezzel párhuzamosan a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Gazdasági Bizottságának elnöke. 1999 és 2002 között az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács Humánerőforrás Bizottságának elnöke.

2002-től a Fidesz parlamenti képviselője, 2004-től a párt Európai Parlamenti képviselője volt.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×