eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nem lepődött meg a körúti robbantó védője

A kirendelt ügyvéd a héten veszi fel a kapcsolatot védencével, aki eddig egyetlen ügyvéddel sem állt szóba.

Jován László az InfoRádiónak elmondta, a vádirat alapján nem tartja meglepőnek, hogy az ügyész életfogytig tartó szabadságvesztést kért, szerinte a feltételes szabadságra bocsátás időpontja a kérdés.

Az ügyvéd arról is beszélt, hogy még egy hete sincs, hogy kirendelték, tehát a sajtóhíreken kívül semmit sem tud az ügyről, a kapott anyagokat még fel kell dolgoznia,

védencével a héten veszi fel a kapcsolatot. Mint mondta, tudja, hogy az elődeivel nem állt szóba a vádlott, de ő most kísérletet tesz a kapcsolatfelvételre.

Jován László arról is beszélt, hogy az ítélkezési szünetig, azaz július 15-ig kell előterjesztenie az esetleges bizonyítási indítványait. A védőbeszéd augusztus 29-re van kitűzve. Az ügyvéd hozzátette, mindent megfog tenni annak érdekében, hogy törvényes ítélet szülessen a Teréz körúti robbantás ügyében. Mint arról az Infostart.hu is beszámolt, életfogytiglant kért az ügyész a Teréz körúti robbantóra. A vádhatóság képviselője a perbeszédben úgy fogalmazott: az ügy összes körülménye erre az egyetlen büntetés kiszabására ad lehetőséget.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×