eur:
395.04
usd:
364.21
bux:
65475.53
2024. március 19. kedd Bánk, József
TOKYO, JAPAN - JULY 21:  Zsombor Berecz and Benjamin Vadnai of Team Hungary during Men’s Finn class practice ahead of the Tokyo 2020 Olympic Games at Enoshima Yacht Harbour on July 21, 2021 in Tokyo, Japan. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Nyitókép: Clive Mason/Getty Images

Másodszor is második lett Berecz Zsombor

A Finndingiben szereplő versenyzőt megint a török riválisa előzte meg.

A világ- és Európa-bajnok Bereczet az eredeti időpontról többször elhalasztott második futamon is a török Alican Kaynar előzte meg, míg a harmadik helyen – akárcsak délelőtt – ismét a spanyol Joan Cardona Mendez zárt.

Mindez azt jelenti, hogy Berecz az összetettben is a második helyről várja a szerdai folytatást.

Laser Standardban Vadnai Benjamin a korábbi 15. és 16. helye után a keddi harmadik futamában 18. lett, hat futam után összesítésben pedig a 17. helyen áll.

A Laser Radialban induló, korosztályos világ- és Európa-bajnok Érdi hat futam után a 14. helyről várja a folytatást, miután kedden korábban előbb második, majd a 17. helyen ért célba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Nagy esésben a bitcoin, bizonytalanság a tőzsdéken

Oldalazást láthatunk egyelőre az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×