eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Berecz Zsombor a riói nyári olimpia férfi vitorlásversenyén, a Finndingi hajóosztály ötödik futamában a Rio de Janeiró-i Dicsőség Jachtkikötőben 2016. augusztus 11-én. Berecz Zsombor megnyerte az ötödik futamot, és összetettben feljött a harmadik helyre.
Nyitókép: Kovács Tamás

Berecz Zsombor: eléggé fiús körülmények voltak ma a pályán

Berecz Zsombor a második futamának alakulásával volt elégedettebb a mai kettőből. A Finndingi hajóosztályban a második helyen álló magyar vitorlázó szerdai első versenyén a kilencedik, a másodikon a negyedik helyen ért célba.

„Határozott elképzelésünk volt, hogy mi fog történni abban a futamban, ami határozottan rossz volt, így visszanézve – mondta az M4 Sportnak a világbajnok. – Ez egy ilyen sport, hozni kell egy döntést és meg kell vitorlázni, amit gondolunk. Az első részében kicsit nehézzé tettem a dolgomat, onnan kellett visszakerülni. Eléggé fiús körülmények voltak ma a pályán. Igazából jó az a kilencedik hely.

Azért vannak néhányan a mezőnyben, most például az angol (Giles Scott) is megmutatta, hogy eléggé ott van ebben a szélben, komoly sebességelőnye van. Ő pont felettem rajtolt, így aztán eléggé kapaszkodós volt. Igazából a negyedik hely teljesen jó, én örültem volna két ötön belülinek, de hát az első nem úgy sikerült. De a második az teljesen jó.

Az olimpia biztosan az utolsó futamon fog eldőlni,

addig szépen lavírozunk, kell gyűjtögetni néhány pontot, hogy kicsit könnyebb dolgunk legyen a medálrészben, de arra számítok, hogy minden a végén fog eldőlni. Ha végig ott vagy az 1–3., 1–4-ben akkor nem lesz baj.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×