eur:
395.52
usd:
362.09
bux:
71960.53
2024. augusztus 9. péntek Emőd
A későbbi negyedik helyezett Kiss Ágnes (elöl) és Nagy Bianka a női kenu párosok 500 méteres versenyének döntőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezős és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Alig maradt le a dobogóról a Kiss Ágnes, Nagy Bianka kenukettős

A negyedik helyen végzett Kiss Ágnes és Nagy Bianka a párizsi olimpia női kenu kettes 500 méteres távján.

Öt európai páros került a női kenu kettesek A-döntőjébe, egy közép- és egy észak-amerikai, valamint egy kínai kettős mellett. Az egyes pályán a lengyel Szczerbinska, Borowska, a kettesen az ukrán Luzan,Ribacsok, a hármason a spanyol Jacome, Corbera, a négyesen a világ leggyorsabb idejével rendelkező, kanadai MacKenzie, Vincent, az ötösön a kínai Hszü Si-hsziao, Szun Meng-ja, a hatoson a Kiss Ágnes, Nagy Bianka, a hetesen a kubai Cirilo Duboys, López Lamadrid, a nyolcason pedig a moldovai Cociu, Olarasu kettős indult.

A kínaiak kapták el legjobban a rajtot, a magyarok 100 méter után a negyedik-ötödik helyen eveztek. Az ötödik helyen haladtak 250 méternél is.

Kiss Ágnes és Nagy Bianka hajrázni kezdett, de reálisan a negyedik hely volt elérhető. Azt meg is csípték. Győzött a kínai kettős, másodiknak ért be az ukrán kettős, harmadiknak a spanyol duó. Ismét rakoncátlankodott a számítógép, de végül kihozta negyediknek a magyar kettőst.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Moszkva képtelen kezelni a kurszki helyzetet, egyre mélyebbre törnek Oroszországban az ukrán csapatok – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Az ukrán támadók egyszerűen kikerülik a Kurszk megyében felhúzott orosz védvonalakat és megerősített településeket, ezért tudtak pár nap alatt a határtól több mint 30 kilométerre kontrollzónát kialakítani – írja friss elemzésében az orosz Rybar biztonságpolitikai thinktank. Úgy néz ki, egyáltalán nem igaz, hogy sikerült megállítani az ukrán előretörést Kurszk megyében: Szudzsát elfoglalták az ukrán katonák és három irányba is megindultak Oroszország belterületei felé. Zelenszkij rohamlövészei már több mint 30 kilométerre vannak a határtól. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×