eur:
394.13
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Baji Balázs: Nem tudok ezzel megelégedni

Baji Balázs: Nem tudok ezzel megelégedni

Baji Balázs nem jutott be a 110 méteres gátfutás döntőjébe, mivel az elődöntőben 13.52 másodperccel a negyedik lett.

 „Jól kezdődött a verseny, ott voltam az első kettő között, de az ötödik gáton becsúszott egy hiba, és utána nem tudtam visszajönni. Túlságosan akartam a döntőt, és a technikára nem figyeltem eléggé, inkább erőből próbáltam megoldani, ám ez nagy hiba volt. Ilyenek nem férnek bele 110 gáton" – értékelt a futam után.

Baji Balázs szerint a rajtlista alapján az ő futama számított a legerősebbnek, ám aztán ez mégsem igazolódott be.

„Ezt a terhet próbáltam kizárni, és csak magamra figyelni, de nem sikerült. Nem tudtam könnyed és technikás maradni, ez hiba volt."

Baji Balázs egyéni legjobbjával, 13,28-cal bejutott volna a fináléba, ezért maradt benne némi hiányérzet.

Először szerepeltem olimpiai elődöntőben, aminek örülnöm kell, hiszen nagy dolog, hogy egyáltalán itt van az ember, de nem tudok ezzel megelégedni. Az egész évvel nagyon boldog vagyok, mivel új csúcsot futottam és Eb-ezüstérmes lettem. A fő versenyen mégsem tudtam ezt folytatni, és nem hoztam ki magamból, ami bennem van, amivel bejuthattam volna a döntőbe. Négy évet kell várni a következő olimpiáig, de dolgozom tovább, hogy megvalósíthassam az álmomat" – fejtette ki.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×