eur:
393.77
usd:
365.51
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Moszkva, 2018. június 20.A portugál Cristiano Ronaldo ünnepel, miután gólt szerzett az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Portugália - Marokkó mérkőzésen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Francisco Seco)
Nyitókép: Francisco Seco

Nehezen boldogultak Iránnal Ronaldóék

Döntetlennel, másodikként jutott tovább Portugália a B csoportból a nyolcaddöntőbe.

Idegesen kezdett az iráni együttes, a portugálok akarata érvényesült az első félórában, amelyet követően lassan magukra találtak az ázsiaiak. Ennek ellenére változatlanul a kontinensbajnok portugálok irányítottak, s a szünet előtt egy látványos találattal a vezetést is megszerezték.

A fordulást követően továbbra is nyomást gyakoroltak az európaiak, akik videózás után büntetőhöz jutottak, ám Cristiano Ronaldo bal alsóba tartó lövését könnyedén hárította a kapus. A kimaradt lehetőség kissé megfogta az Európa-bajnok csapatot, míg az irániak támadójátékát lelkesebbé tette, így a többszöri videózással tarkított, kaotikus hajrában mindkét kapu előtt adódott veszélyhelyzet.

A hosszabbításban Irán büntetőből egyenlíteni tudott, és a hajrában megvolt a lehetősége a győzelmet - s ezáltal továbbjutást - érő gól megszerzésére is, ám nem tudott élni vele. A döntetlennel a portugálok jutottak a 16 közé, ahol szombaton Szocsiban az A csoportban első Uruguayjal találkoznak.

Az Európa-bajnok Portugália 1-1-es döntetlent játszott Iránnal az oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportkörének hétfői 3., utolsó fordulójában, így másodikként lépett tovább a B jelű négyesből.

Spanyolország 2-2-es döntetlent játszott Marokkóval az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának hétfői 3., utolsó fordulójában, de így is csoportelsőként jutott nyolcaddöntőbe, ahol a házigazda Oroszországgal mérkőzik majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×