eur:
394.63
usd:
369.54
bux:
65407.58
2024. április 23. kedd Béla
Moszkva, 2018. június 20.A portugál Cristiano Ronaldo melegít, mielőtt megkezdődik a Portugália - Marokkó mérkőzés az oroszországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Francisco Seco)
Nyitókép: Francisco Seco

Ronaldo igazi kecskeszakállal üzen Messinek

Továbbgyűrűzik a kecskeszakáll-gate: Ronaldo már valódit növeszt, hogy így üzenjen örök riválisának, Lionel Messinek.

Cristiano Ronaldo mesterhármast rúgott a spanyoloknak a világbajnokság elején, és sajátosan ünnepelte kivételes teljesítményét: a nem létező kecskeszakállát simogatta. Azóta mindenki ezt próbálja dekódolni. Fernando Santos, a portugálok szövetségi kapitánya azt mondta, hogy ez egy portugál szokás, de sokkal valószínűbb, hogy a színjáték egy magazincímlapnak szólt.

A vb előtt nem sokkal ugyanis Lionel Messi, az argentinok klasszisa az egyik világlap címlapján egy kecskével jelent meg - a magyarázat: angolul a minden idők legjobb játékosa rövidítése (greatest of all time - G. O. A. T.) ugyanaz, mint a kecske.

Ronaldo tehát vélhetően a cím kisajátításával nem ért egyet, s hogy ennek nyomatékot adjon: a Marokkó elleni soros vb-meccsre készülve igazi kecskeszakállat növesztett...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×