eur:
390.31
usd:
357.61
bux:
72654.93
2024. július 18. csütörtök Frigyes
A szerb Dusan Tadic (j) és a szlovén Zan Karnicnik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Szlovénia-Szerbia mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2024. június 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Meszara

Búcsút int a címeres meznek a szerbek csúcstartó támadója

Dusan Tadic csütörtökön bejelentette, hogy többet nem lép pályára a szerb labdarúgó-válogatottban, amely a csoportkör után búcsúzott a németországi Európa-bajnokságon.

„Megtiszteltetés, hogy Szerbiát két világbajnokságon, az Európa-bajnokságon és az olimpiai játékokon képviselhettem, de úgy döntöttem, elbúcsúzom a címeres meztől” – írta közösségi oldalán a 111 válogatottságával hazájában csúcstartó 35 éves támadó.

A török Fenerbahcéban futballozó játékos 2008-ban debütált a válogatottban, a 2022-es világbajnokságon és az idei kontinensviadalon csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek, melyben 23 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott.

Tadic búcsúja nemcsak a korai kiesés miatt nem sikerült jól, ugyanis az első csoportmérkőzésen a cserepadon kezdett, amit rosszul viselt, ezért később bocsánatot kellett kérnie társaitól és Dragan Stojkovic szövetségi kapitánytól.

Címlapról ajánljuk
Megkezdődött az egyeztetés a minimálbér-emelésről, már konkrét számot is bedobtak

Megkezdődött az egyeztetés a minimálbér-emelésről, már konkrét számot is bedobtak

Már megkezdődtek az idei minimálbér-tárgyalások, a Liga Szakszervezetek elnöke pedig azt mondta az InfoRádióban, hogy nemcsak a számokban kell megállapodniuk, hanem fontos technikai kérdéseket is tisztázniuk kell a feleknek. Mészáros Melinda szerint nem kizárt a 10 százalékos emelés a legkisebb kereseteknél, legalábbis a munkáltatók többsége ezt szeretné. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége augusztusban méri fel, hogy a tagvállalatoknak milyen igényeik vannak a béremeléssel kapcsolatban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.18. csütörtök, 18:00
Németh Zsolt
az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×