eur:
390.17
usd:
357.72
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Referee hands showing red card on football match
Nyitókép: leolintang/Getty Images

Porteous nem játszhat ellenünk

Kétmeccses eltiltást kapott, így a magyar válogatott elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen sem léphet pályára a skót csapat futballistája, Ryan Porteous.

A védő a németek ellen 5-1-re elvesztett pénteki nyitány 44. percében kapott piros lapot, miután az öt és felesnél páros lábbal rácsúszott a német csapatkapitány, Ilkay Gündogan bokájára. A büntetőt Kai Havertz értékesítette. Porteoust a "túlzottan kemény megmozdulásért" kétmeccses eltiltással sújtották, így szerdán a svájci, vasárnap ellen pedig a magyar együttes ellen sem léphet pályára.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata az első fordulóban 3-1-re kapott ki Svájc legjobbjaitól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Hatalmas veszteséget szenvedtek az ukránok egyetlen faluban, évtizedes háborúra készülnek az oroszok – Háborús híreink csütörtökön

Az ukrajnai háborúban nem lehet biztosan tudni, hogy a felek mekkora veszteségeket szenvednek el a harctéren, a számokat csak tippelni lehet. A ritka kivételek egyike, hogy valamelyik harcoló fél adatokat oszt meg erről. Most az ukránok kivételt tettek egy településért vívott csatával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda. Kiadta napi jelentését az amerikai Institute for the Study of War (ISW) az ukrajnai háborúról, amelyben ezúttal – mások mellett – Dmitrij Medvegyev kijelentéséről és az orosz sajtóról írnak. Cikkünk folyamatosan frissül a az ukrajnai háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×