eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A portugál Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/AP/Pool/Illyés Tibor

Drága üvegezés: négymilliárd dollárt zuhant a Coca-Cola Cristiano Ronaldo mozdulatára

A portugál a magyar meccs előtt fintorogva odébb tolta a kólásüvegeket, majd azt kérte: igyunk inkább vizet.

Több mint emlékezetes lett az a pillanat, amikor a magyar–portugál mérkőzés előtt Cristiano Ronaldo méla undorral az arcán arrébb tolta a bekészített Coca-Cola üvegeit, majd egy vízért nyúlt, és azt mondta: inkább abból iszik – írja a Hvg.hu.

Ronaldo az egészséges életmódra kívánta felhívni a figyelmet, de a pillanat a kólagyártó „bőrén” is megérződött: a cég részvényeinek ára mínusz 1,6 százalékkal 55,22 dollárra esett vissza, a Coca-Cola piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárdra zuhant. Ez potom 4 milliárdos csökkenés az üvegcsék taszigálása miatt.

A Coca-Cola a 2020-as Európa-bajnokság hivatalos szponzora. Rövid közleményükben úgy reagáltak a jelenetre, hogy szerintük mindenkinek joga van azt inni, amit akar.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×