eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
A francia Paul Pogba (b) és Karim Benzema ünnepel, miután csapatuk megnyerte a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Franciaország - Németország mérkőzést a müncheni Allianz Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/AP/AFP/Franck Fife

Ronaldo után szabadon? Pogba szemét a sör szúrta – videó

A francia középpályás válogatott is üvegpakolászásba kezdett a sajtótájékoztatón.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Cristiano Ronaldo a magyar–portugál mérkőzés előtti hétfői sajtótájékoztatón fintorogva tolta odébb a bekészített kólásüvegeket, mondván „igyunk inkább vizet”. A portugál klasszis az egészséges életmódra kívánta felhívni a figyelmet.

Másnap, a francia válogatott müncheni győzelmét követően Paul Pogba kezdett pakolászásba a hivatalos sajtótájékoztatón. A válogatottnak a szponzorként megjelenő Heineken szúrta a szemét, amit az asztal alá rejtett – számolt be a Dailymail.

A 28 éves világbajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes középpályás nem adott magyarázatot a tettére, a lap azonban azt valószínűsíti, hogy muszlim vallása miatt tehette, amely tiltja az alkoholfogyasztást. Megjegyezendő, hogy az eltávolított sör zéró alkoholtartalmú volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×