eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Pásztor Noémi (b) és a brit Hannah Saunders a női kézilabda olimpiai selejtezőtorna 1. fordulójában játszott Magyarország - Nagy-Britannia mérkőzésen a debreceni Főnix Arénában 2024. április 11-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Mindkét kézilabdacsapatunk összekerült a franciákkal az olimpián

A férfiak sorsolása lett a nehezebb a nyári ötkarikás játékokra.

A magyar női kézilabda-válogatott a házigazda franciákkal, továbbá a hollandokkal, a spanyolokkal, a brazilokkal és Angolával került egy csoportba a párizsi olimpián. Az MKSZ székházában a szövetség vezetői és Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány az újságírókkal együtt nézte az interneten közvetítéett sorsolást, és az eredményt elégedettség kísérte. A szakvezető előzetesen megfogalmazott reményeiből három csapat is a mieink mellé került.

A női csoportok:

A csoport: Svédország, Norvégia, Németország, Szlovénia, Dánia, Dél-Korea,

B csoport: MAGYARORSZÁG, Franciaország, Hollandia, Spanyolország, Brazília, Angola,

A férfiak erősebb csoportba kerültek. Ellenfelük lesz a címvédő és házigazda francia, a dán, a norvég, az egyiptomi és az argentin együttes.

A férfi csoportok:

A csoport: Spanyolország, Horvátország, Németország, Svédország, Japán, Szlovénia

B csoport: Franciaország, Dánia, Norvégia, MAGYARORSZÁG, Egyiptom, Argentína

A csoportmeccseket Párizsban rendezik, majd az egyenes kieséses szakaszra Lille-be költöznek a csapatok. A csoportokból az első négy jut tovább.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×